sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Unohtuneita tekeleitä ja kuulumisia

Aika vilisee tällä hetkellä niin että olen vain miettinyt blogin päivityksiä, mutten ehtinyt tekemään asialle mitään. Osa syynä se että viimeaikoina kun on pitänyt siirtää kuvia tietokoneelle, on tullut jotain ongelmia eteen. Tänään latasin viimein valokuvia ja löysin joitakin tekeleitä joita ei ole vielä esitelty. Tein kierrätystuubihuivin keräilyeristä kokeilumielessä. Tässä on vanhaa paitaani, trikootyynyliinaa, neidin revennyt(osittain revitty)trikoo"takki" ja palanen vanhoja jumppahousuja. 
Käyttäjä löytyi heti :)
Tein jo alkukesästä eteiseen kevyemmän hiekkajarrunkin, kuva tulee vasta tässä.
Malli omasta päästä virkattu, ensimmäistä jouduin pariin kertaan purkamaan kun en virkkauksessa ole mikään mestari.
 
Päätin tehdä heti toisen maton takaovelle, sen sain tehtyä kerralla niin ettei kiemurrellut tai kupruillut.
Tämän hetkisiä kuulumisia...Koulussa on kivaa ja työ vie mukanaan. Tämän hetkiset valinnat tuntuvat oikeilta...Kesän aikana tuli käytyä useammilla markkinoilla jakamassa hyvinvointia ja nyt syksyllä yritän olla aktiivinen kotiesittelyissä.
Arki sujuukin vauhdikkaasti ja yllättävän hyvin. Isommat lapset ovat edelleen innoissaan kun äiti ei vahdi jokaista liikettä ja Aku nauttii hoitopäivistä edelleen.

Koulussa tehtiin alkuharjoituksena neulatyyny, oikeanpuoleisen tein itselleni vanhoista yökkärin housuista. Pinkki-vihreä muuttaa ehkä muualle, mutten vielä kerro minne...

Koulun hyvä puoli on myös se että teoriatunneillakin saa tehtyä jotain muistiinpanojen lisäksi. Olenkin neulonut ahkerasti ja siten ehdin kotona iltaisin ommella enemmän :)
Päivityksiä taas kun muistan kuvata mitä on tullut tehtyä...

1 kommentti:

  1. ihania ompeluksia oot taas tehnyt ja tosi ihkut myös nuo neulatyynyt <3 Kiitos ihanasta laukusta, on ollut kovassa käytössä :)

    VastaaPoista