perjantai 2. marraskuuta 2012

Kierrätyshousut

Keskimmäinen on varsinainen collegehousujen kuluttaja. Keväällä yritin lanseerata muitakin housuja käyttöön ja käytiin oikein yhdessä sovittamassa sopivia farkkuja jotka herra hyväksyi itse. Harvemmin ne laatikosta käyttöön päätyvät, samoissa kulahtaneissa collegeissa vedetään kaiket päivät ja joskus tappelun myötä laittaa jotkut muut housut jalkaansa. Muut housut ovat huonoja kun niiden kanssa ei voi breikata eikä tehdä spagaatteja. Nih!

Itse olen lähes yhtänotkea kuin puu, joten ihmettelen onko pojan kaiken aikaa jumpattava, mutta ilmeisesti on. Niinpä päätin että kehitän sellaiset housut missä voi liikkua ihmismäisesti, mutta käyttömukavuus olisi riittävä. Satuin selailemaan kirjastossa käsityölehtiä ja löysin aika passelin kaavan käsityölehdestä ja päätin kokeilla.

Otin kangasjemmastani isännän vanhat pehmeäksi kuluneet farkut,joista riitti juuri sopivasti kangasta 140cm breikkaajalle.
Matkan varrella malli muokkautui oman pään mukaiseksi, sillä olin unohtanut printata ohjeistuksen ja ehdin palauttaa lehden ennenkuin pääsin vauhtiin syyslomalla.


Vaalea väri on turhan arka 8-vuotiaalle ja takana vanhat taskujen paikat paistoivat ikävästi erivärisinä...

 ...niinpä päätin että mustat toimivat parhaiten eikä kaikki lika näy heti :)
Malli on sopivasti väljä(spagaattikin onnistuu hymyssä suin). Taskut siirsin suoraan isännän vanhoista housuista. Kasvuvaraakin on lahkeissa, jos vaan muuten housut kestävät talven yli ;)
 Alkuperäisessä mallissa oli vetoketju ja nappi vyötäröllä, mutta unohdin sen tehdessäni ja tumpeloin alavarat pois, joten teinkin kuminauhavyötärön. Toimii hoikkasoikkatillipillillä hyvin :)
 Tyytyväinen asiakas kaivaa nykyään housut jopa pyykkikasan alta käyttöönsä, joten ovat tiuhaan pesussa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti