maanantai 16. huhtikuuta 2012

Pianon uusi ilme

Vanha piano sai piristyksekseen uuden värin jo maaliskuun loppupuolella, mutta jostain syystä kamera ei koskaan valoisan aikaan muistanut kuvata komeutta :)
Nyt päätin tyhjentää pianon päällisen(miten siihen ehtiikin kerääntyä tavaraa aina niin nopeasti)ja nappasin edustuskuvat.
 Vanha pinta imaisi maalia aika tehokkaasti, joten pari kerrosta maalia pintaan ja nyt tuntuu kuin piano soisikin paljon raikkaammin.
 Tässä vielä virkistykseksi kuva pianosta ennen maalausta. Nyt se on niin paljon hienompi, eikö?

2 kommenttia:

  1. Hei! Miten pystyit maalaamaan pianon? Kalustemaalillako vain vetäisit? Hiotko tms.? Onko tämä Fazer- tai Hellas-piano? Meillä on samanlainen, mutta arastelisin tarttua sutiin, etten häiritse sointia tai muuten vaurioita. /Lapaloma

    VastaaPoista
  2. Piano on Eisenberg ja aika hyvinhän osia lähtee irti ja saa maalattua kätevästi. Maalarinteipillä suojasin mm. koskettimet että sain niiden läheltä sudittua. Maalina oli sama maali jota käytettiin rappusiin(sitä jäi sopivasti yli ;D), liuotinpohjainen maali, mutta en kyllä nyt muista merkkiä sen tarkemmin, kalustemaali käy hyvin myös. Ja hiottiin pinta kevyesti ennenkuin maalattiin. Vanhan pianon pinta oli muutenkin aika kuiva, mutta osittain oli kunnostusöljyä pinnassa, hiomalla sai hyvän tartuntapinnan. Sointiin ei ole vaikuttanut, mutta hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista