sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Uusia tuulia

Sainpas vihdoinkin aikaiseksi muuttaa blogini tänne...vanhat tekeleet ja turinat löytyvät edelleen täältä mikäli joku haluaa kurkkia.
Vanha blogi loppui remontti päivitykseen, joten on aika loogista jatkaa uutta samalla teemalla ;)
Keittiössä on aherrettu, nyt ollaan patti tilanteessa kun ei voida edetä ennenkuin tasot ja tiskiallas tulevat...niin ja uusi tiskari ja uuni+keittotaso. Nyt on hyvin aikaa päivittää kuvia tänne projektista.
 Tässä keittiö vielä vanhoilla varustuksilla.
 En jaksanut enää kuvausta varten edes siivota kun hommat oli jo alkamassa.
 Uusi keittiö odotteli kauniisti pinossa erkkerin puolella kokoamista.
 Ensin poistettiin jääkaapin ja pakastimen ympäriltä turhat kaapinrungot, huomattiin että seinä on osittain sieltä takaa maalaamatta ja muutenkin niin likainen että uutta maalia vähän pintaan ja sitten oli yläkaappien vuoro. Ikkunaseinä näyttää jo valoisammalta kun saatiin koko rivi uusia valkoisia laatikostoja paikalleen.
 Isäntä on niin kätevä että saatiin vanha roskiskaappikin ehjänä irti ja uusi isompi tilalle. Kuvien ottamisen jälkeen uudet yläkaapitkin on jo paikallaan, mutta malttakaahan kuvia siihen asti kunnes tasot tulevat, näillä mennään nyt ;)
 Laatikoiden järjestelyn parissa fiilistelin muutaman tovin. Kaikki mahtuu nyt niin paljon paremmin ja kätevämmin kuin ennen. I love IKEA


Mahtava runsas jäteosasto. Pienenä haaveena vielä on että neljäs lajittelusankokin tulee mahtumaan kaappiin kunhan vanhat viemärit vaihtuvat uuteen joka on hieman sirompi. Nyt sanko mahtuu kyllä kaappiin, mutta kaappi jää harmittavasti sentin auki ;)

1 kommentti:

  1. ooh teillähän tosiaan siellä myllätään ja menee koko keittiö uusiksi!!! Jään mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta =)

    VastaaPoista